top of page

Mat på jobbet
fast bättre
 

I våra supersmarta digitala kylar hittar du riktigt god mat lagad från grunden, precis som det ska vara. Maten läggs för hand av våra kockar i miljövänligt packmaterial och körs sedan direkt till kylen på ert kontor där de anställda enkelt köper maten med valfritt kort eller mobila plånböcker. 

Menykategorier

Vår meny bygger på 8st olika kategorier som tillsammans täcker in en stor variation av rätter. Kategorierna är alltid samma men rätterna under varje kategori byts ut. För att bibehålla en intressant och spännande meny så byts 4 av 8 rätter ut varje vecka. Detta gör att man alltid har något nytt spännande på menyn samtidigt som man kan få njuta av sin favorit lite längre.

Skärmavbild 2024-03-06 kl. 15.19.19.png

Våra kylar

Tyst, energisnål och dessutom smartast i klassen.

Vår kyl är framtagen tillsammans med Stora Enso som med sin superintelligenta RFID-teknik gör upplevelsen magisk.

1. Titta på menyn och välj vad du vill äta

2. Blippa ditt debit/kreditkort på kyldörrens betalterminal

3. Öppna dörren, ta din mat och stäng dörren. Klart.

Kylen scannar av vad som finns kvar och vet då vad du tagit. Ren magi om du frågar oss.

DSC09238.jpg

Plast är kasst

Vi strävar efter att göra så lite klimatavtryck som det bara går. Därför gör vi bland annat allt för att försöka exkludera plast i vårt packmaterial och använder aldrig flygtransport för de råvaror vi använder.

Hushållsavfall

Matsvinn

Mat skall inte slängas utan ätas och vi jobbar aktivt att försöka få ner vårt matsvinn.

Vi har idag samarbeten med flera maträddare där ute och ser gärna samarbeten med fler. Hör gärna av dig om du har förslag på organisationer som kan hjälpa oss att rädda mat. 

bottom of page